the art of living logo

Η Tέχνη της Zωής είναι ένα μονοπάτι προσωπικής εξέλιξης. Είμαστε συν-δημιουργοί της πραγματικότητάς μας και η ζωή μας παίρνει τη μορφή που εμείς της δίνουμε.

Μαζί δημιουργούμε τη ζωή των ονείρων μας, αποτυπωμένη με σχήματα και χρώματα, ήχους και μουσικές, χορευτικά βήματα και αναπνοές, ανασύροντας την εσωτερική αλήθεια που οδηγεί στην χαρά και τη δημιουργία. Μαζί εστιάζουμε τον φακό μας στην ομορφιά της ζωής, της δικής σας ζωής και θυμόμαστε από την αρχή την αρχαιότερη τέχνη, την τέχνη της ζωής.

Ακολουθήστε μας:

Δευτέρα – Σάββατο 09.00 – 22.00

Scroll to Discover
back to top

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Βίβιαν και η Ελένη είναι φύσει και θέσει θιασώτριες του Ονειρεύεσθαι.

Ακολουθώντας τα όνειρά τους, οδηγήθηκαν από επιτυχημένες καριέρες σε εταιρικό περιβάλλον, όπως τις Δημόσιες Σχέσεις & το Marketing, τη Δημοσιογραφία, το Web Design και τη Φωτογραφία, στη δημιουργία του The Art of Living, διοχετεύοντας την εμπειρογνωμοσύνη τους στην πλοήγηση της τέχνης της ζωής, της συνειδητής ζωής. Έχοντας σπουδάσει δίπλα σε ηγετικές φυσιογνωμίες και φωτισμένους δασκάλους, πήραν τα εφόδια για να δημιουργήσουν δομημένα βιωματικά εργαλεία που προωθούν αλλαγές και καλλιεργούν εμπνευσμένα μονοπάτια ζωής, εργασίας, σχέσεων, σε σύνδεση με το όνειρο, προσφέροντας τη βέλτιστη μεταμορφωτική εμπειρία.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Δημιουργούμε μαζί μία αφυπνισμένη πραγματικότητα, που έχει αγάπη, ισορροπία, αρμονία, ενθουσιασμό, χαρά, αφθονία, ομορφιά και πληρότητα. Μία πραγματικότητα που μας αξίζει καθώς είναι αναφαίρετο δικαίωμα μας, μία πραγματικότητα που δονεί τις αισθήσεις και τις αξίες μας και μας συνδέει με τον αληθινό και γνήσιο εαυτό μας, με τον Ονειρευτή μέσα μας.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Διευκολύνουμε και ενθαρρύνουμε την συνάντηση με τον Ονειρευτή μέσα μας, που περιμένει να τον ανακαλύψουμε, να τον αγκαλιάσουμε, να συνδεθούμε ξανά μαζί του και να τον αγαπήσουμε για να μπορέσουμε να «απογειωθούμε». Μαζί χαράσσουμε το μονοπάτι επιλέγουμε να βαδίσουμε συνειδητά στη ζωή μας, με σκοπό τη συνειδητότητα και την πληρότητα.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η τέχνη του Ονειρεύσθαι είναι ένα μονοπάτι προσωπικής εξέλιξης και αυτογνωσίας που μας μαθαίνει την τέχνη της ίδιας της ζωής. Η ζωή μας δεν είναι παρά η υλοποίηση των εσωτερικών μας χαρτών, ό,τι καθημερινά, αλλά και με τα χρόνια, σκεφτόμαστε, αισθανόμαστε και προφέρουμε, αποτυπώνεται στη ζωή μας με ζηλευτή ακρίβεια. Έτσι δεν έχουμε παρά να αποφασίσουμε να χαρτογραφήσουμε την πραγματικότητα που μας αξίζει.

4D Dream Coach, Photo Coach, Photographer

«Μου αρέσει να ονειρεύομαι και πιστεύω στις άπειρες δυνατότητες του ανθρώπου. Επιθυμώ να εξελίσσομαι και να συντονίζομαι στη συχνότητα της Αγάπης, ανεξάρτητα από τις προκλήσεις της ζωής. Ως αποτέλεσμα της μακροχρόνιας αναζήτησης και εκπαίδευσής μου, συνειδητοποιώ ότι έχω πραγματοποιήσει τα όνειρά μου σε κάθε τομέα της ζωής μου και αυτή την εμπειρία θέλω να τη μοιράζομαι με τους συνανθρώπους μου. Αγαπάω τα ταξίδια κάθε είδους, τόσο τα ενδοσκοπικά στον εαυτό μου όσο και σε όλο τον πλανήτη».

4D Dream Coach, Συμβουλος αρμονιας

«Όλοι ζούμε σε ένα συμμετοχικό σύμπαν. Η πραγματικότητα που ζούμε είναι δική μας είτε για να την αποδεχτούμε και να την αγκαλιάσουμε είτε για να την αλλάξουμε..." Η τοποθέτηση αυτή του αγαπημένου μου Μηνά Καφάτου εμποτίζει όλη τη ζωή μου και αποτελεί γνώμονα όλης της πορείας έως τώρα. Ασυνείδητα στην αρχή, συνειδητά στην συνέχεια, οι επιλογές της ζωής μου από την Φιλολογία και το Marketing έως την Συμβουλευτική, την Αυτογνωσία και το Coaching αποτελούν εκφάνσεις αυτής της ενδιαφέρουσας διαδικασίας.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

4D Dream Coach®, Facilitator PSYCH-K®, PER-K®

Ο Σπύρος Μαρίνος είναι 4D Dream Coach® και συνιδρυτής της Dreamers’ Way.

4D Dream Coach®, Executive Coach, Συμβουλος Ψυχικης Υγειας

Η Βούλα  Φλώρου είναι 4D Dream Coach® και Συν-ιδρύτρια της Dreamers’ Way.

4D Dream Coach, Θεατρο-παιδαγωγoς, Ηθοποιoς

Απόφοιτος του Μεταπτυχιακού προγράμματος «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και στη Δια Βίου Μάθηση». Κάτοχος Επαγγελματικής Κατάρτισης 4D Dream Coaching της Dreamers’ Way. 

Ηθοποιος / performer, Eκπαιδευτρια Σωματικού Θεάτρου / Κίνησης, Performance Maker

Η Κατερίνα Δρακοπούλου είναι Λέκτορας Θεατρου/Performance σε Πανεπιστήμια στην Αγγλία. Διδάσκει Κινησιολογία, Σωματικό Θέατρο, Μάσκα, Αυτοσχεδιασμό, Υποκριτική, και Σύγχρονο Performance.

Χοροθεραπευτρια, Χορογραφος, Ψυχολογος

Η Ολυμπία Αγαλιανού είναι Διδάκτορας του τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Θεατρικη Συγγραφεας, Σκηνοθετης, Στιχουργος, Ηθοποιος.

Η Σοφία Καψούρου είναι διακεκριμένη θεατρική συγγραφέας, σκηνοθέτης, στιχουργός, ηθοποιός.

Συγγραφεας

Ο Άρης Σφακιανάκης γεννήθηκε το 1958 στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε νομικά στην Αθήνα.

Δασκαλα Hatha Yoga

Η Ηρώ Σκάρου (BA, MBA) είναι δασκάλα Hatha Yoga πιστοποιημένη από τη Yoga Alliance International.