the art of living logo

Η Tέχνη της Zωής είναι ένα μονοπάτι προσωπικής εξέλιξης. Είμαστε συν-δημιουργοί της πραγματικότητάς μας και η ζωή μας παίρνει τη μορφή που εμείς της δίνουμε.

Μαζί δημιουργούμε τη ζωή των ονείρων μας, αποτυπωμένη με σχήματα και χρώματα, ήχους και μουσικές, χορευτικά βήματα και αναπνοές, ανασύροντας την εσωτερική αλήθεια που οδηγεί στην χαρά και τη δημιουργία. Μαζί εστιάζουμε τον φακό μας στην ομορφιά της ζωής, της δικής σας ζωής και θυμόμαστε από την αρχή την αρχαιότερη τέχνη, την τέχνη της ζωής.

Ακολουθήστε μας:

Δευτέρα – Σάββατο 09.00 – 22.00

Scroll to Discover
back to top

FORUM ΑΓΑΠΗΣ & ΦΩΤΟΣ

“Δεν είμαστε αυτό που μας συμβαίνει, αλλά είμαστε αυτό που επιλέγουμε να γίνουμε μέσα σε αυτό που συμβαίνει”.  

Με τι χρώματα θα βάψεις τη δική σου διαδρομή αυτή την εποχή; Με τι ήχους, μυρωδιές και εικόνες θα τη ντύσεις;

Με ποιες σκέψεις, ποιο νόημα και σε τι διάθεση θέλεις να σε βρει η επόμενη ημέρα; Αυτό είναι σίγουρα η προσωπική απόφαση του καθενός μας!

Ο καθένας έχει ευθύνη να σχεδιάσουμε το αποτύπωμα που θα αφήσει η νέα πραγματικότητα στην ψυχή του.

Η εποχή μας και όλα όσα βιώνουμε αδιαμφησβήτητα προκαλεί το ενδιαφέρον ακόμα και των φαινομενικά αδιάφορων.  Η  χαρτογράφηση των συναισθημάτων εκτείνεται σε ευρεία κλίμακα έντασης και ποιότητας και αποτυπώνει με χαρακτηριστικό τρόπο την σημαντικότητα της.

Θα μπορούσε η συγκεκριμένη περίοδος που διανύουμε να αποδειχθεί μία ευκαιρία;

Η αυτοκυριαρχία είναι η λέξη-κλειδί.

Πώς όμως αυτή επιτυγχάνεται και πώς ακόμα καλύτερα αποκτά την ποιότητα της σταθερότητας;

Συνδεθείτε μαζί μας στο Forum Αγάπης & Φωτός, ένα πολυσυλλεκτικό Forum, όπου δάσκαλοι από διάφορους χώρους ενώνουν το λόγο τους προκειμένου να μας κοινωνήσουν θεωρητικά αλλά και πρακτικά τα κλειδιά της γνώσης τους.

Κατά τη διάρκεια του Forum θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με διάφορους εισηγητές, οι οποίοι μέσα από τη διδασκαλία τους, την επιστήμη και τις τεχνικές τους καταθέτουν το δικό τους φως. Κοινός τόπος όλων η πρόθεση αγάπης.

Μια ευκαιρία να αλλάξεις την οπτική σου γωνία, άδραξε την!

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ

15:00-15:45 ΔΡ. ΑΘΗΝΑ Δ. ΠΟΤΑΡΗ

15:45-16:15 ELIZABETH ANN MORRIS

16:15-16:45 THE ART OF LIVING

17:00-17:45 ISHA ICHASHAKTIANANDA

17:45-18:00 ΛΙΑΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΗ

18:00-18:45 MARINA AMAR DEV KTISTI

18:45-19:30 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΙΠΗΡΑΣ

19:30-20:15 ΤΙΛΑΣΑ ΔΙΓΕΝΗ

20:15-21:00 ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΚΛΑΡΝΕΤΑΤΖΗ

21:00-21:45 ΡΑΔΑΜΑΝΘΥΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας
και θα σας στείλουμε το link για να παρακολουθήσετε το forum.

  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

  ΔΡ. ΑΘΗΝΑ Δ. ΠΟΤΑΡΗ         

  Η Δρ. Αθηνά Δ. Πόταρη είναι Ερευνήτρια του Κέντρου Ελληνικού Σπουδών του Πανεπιστημίου του Harvard. Είναι Διδάκτωρ Πολιτικής Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Πολιτικής Φιλοσοφίας με Αριστείο από το London School of Economics and Political Science, ειδικευόμενη στην Πλατωνική Φιλοσοφία. Έχει τελέσει διδάσκουσα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, του Πανεπιστημίου Πατρών, Αθηνών, της Σχολής Εθνικής Αμύνης και είναι λέκτορας του Παν. Τουλούζης (Capitol 1, παράρτημα Ελλάδος, NYC).

  Παράλληλα με τις ακαδημαϊκές της σπουδές, η Αθηνά αφιερώθηκε στην πνευματική αναζήτηση, το διαλογισμό και τη βιωματική μελέτη ποικίλων παραδόσεων σοφίας από την Ανατολή και τη Δύση, ανιχνεύοντας τρόπους με τους οποίους η θεωρητική φιλοσοφική γνώση μπορεί να τεθεί σε εφαρμογή ώστε να γίνει βίωμα και έμπρακτος τρόπος ζωής.

  Από το 2011, η έρευνα και η διδασκαλία της εστιάζεται στην αναβίωση των βιωματικών διαστάσεων της Ελληνικής Φιλοσοφίας, και την ανάδειξη αυτής ως ένα διαχρονικό πνευματικό μονοπάτι το οποίο δύναται να μας οδηγήσει στην επίτευξη που όλοι οι άνθρωποι διαχρονικώς αναζητούμε: το Εὖ ζῆν. Μία ζωή Φωτός, Πληρότητας, Ενότητας και Ευδαιμονίας.

  https://www.facebook.com/despina.potari

  ELIZABETH ANN MORRIS      

  Η Elizabeth Ann είναι πνευματική δασκάλα, συγγραφέας και θεραπεύτρια παγκοσμίου επιπέδου. Έχει αφιερώσει τα τελευταία 30 χρόνια στην ανάπτυξη και εξέλιξη εργαστηρίων, σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων, που δίνουν τη δυνατότητα στους ανθρώπους να βρουν το νόημα και τον σκοπό της ζωής.

  Είναι η Ιδρυτής του Sacred Oracle Teachings. Το όραμά της είναι να μοιραστεί την ιερή εσωτερική και πνευματική σοφία.

  Η Elizabeth Ann διαθέτει βαθιά και τεκμηριωμένη εμπειρία στην ανάπτυξη και κατάρτιση της οργανωτικής ψυχολογίας, την επιχειρηματική και προσωπική καθοδήγηση, την Υπνοθεραπεία, τη Γιόγκα, το Ρέικι, τη Θεραπευτική Ηχογράφηση και είναι η πρώην Διευθυντής του Ιδρύματος Diana Cooper.

  https://www.facebook.com/transformyourlife

  ISHA ICHASHAKTIANANDA  

  Δασκάλα πνευματικής εξέλιξης -Ενεργειακή θεραπεύτρια- Spiritual Life coach με πνευματικό έργο πάνω από 20 χρόνια. Πνευματικό έργο διδασκαλίας 7 ετή συστήματος εξέλιξης που εμπεριέχει υψηλές μυήσεις διαλογισμού, και τεχνικές για την αφύπνιση του θεϊκού μας δυναμικού Kundalini Shakti , διαδικασίες συντονισμού με το θεϊκό αιώνιο εαυτό μας, εξελικτικές τεχνικές της παράδοσης Ταντρα γιόγκα , Ραζα και Ζνανα γιόγκα, Τιβετανική Καλατσακρα, Σαμανικος θεραπευτικός τροχός κλπ. Πνευματική θεραπεύτρια μέσω Divine Grace Therapy και Spiritual life coach. Εδώ και 20 χρόνια με την πνευματική δύναμη shaktipat ,υποστηρίζει υψηλές ιεροτελεστίες συντονισμού με την θεϊκή Xάρη και εξουδετέρωσης του αρνητικού κάρμα, δίνοντας πνευματική ώθηση στις ζωές πολλών ανθρώπων. Ιδρυτικό μέλος του συλλόγου γιόγκα Ελλάδος.

  https://www.facebook.com/isha.ichashaktiananda

  ΛΙΑΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΗ                  

  Συγγραφέας, NLP Master Coach, Εκπαιδεύτρια εναλλακτικών μεθόδων αυτοβελτίωσης, δασκάλα γιόγκα και διαλογισμού

  Η Λιάνα Τελειώνη σπούδασε σκηνοθεσία και φωτογραφία. Συνέχισε με πολυετή εκπαίδευση στο χώρο της προσωπικής ανάπτυξης. Είναι συγγραφέας, ομιλήτρια, Life Coach, ΝLP Master, Υπνοθεραπεύτρια, Ανθοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια εναλλακτικών μεθόδων αυτοβελτίωσης, Δασκάλα γιόγκα και διαλογισμού.

  Συνεχίζει τις σπουδές της στην Ψυχολογία και Θεραπεία μέσω Τέχνης στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

  https://www.facebook.com/liana.telioni

  ΜΑΡΙΝΑ ΑΜΑΡ ΝΤΕΒ ΚΤΙΣΤΗ

  Η Μαρίνα Άμαρ Ντεβ Κτίστη είναι δασκάλα κι Εκπαιδεύτρια Δασκάλων Κουνταλίνι Γιόγκα, Spiritual Fitnes Specialist , Inspirational Speaker/Writer, Καλλιτέχνης. Σπούδασε Επικοινωνία, ΜΜΕ και Δημόσιες Σχέσεις και εργάστηκε στον κλάδο των επιχειρήσεων. Παράλληλα,  έκανε σπουδές Yποκριτικής και Θεάτρου στην Ελλάδα και στην Ιταλία.

  Το 1996 έγινε άμεση μαθήτριά του τον Yogi Bhajan (Kundalini Yoga Master) στην Ιταλία και μέχρι σήμερα βυθίστηκε στην επιστήμη της Κουνταλίνι Γιόγκα με συνεχή μελέτη, προσωπική άσκηση και διδασκαλία. Το 1999 έφερε την Κουνταλίνι Γιόγκα από την Ιταλία στην Ελλάδα, αφιερώθηκε στη διάδοσή της και ίδρυσε το 1999, μαζί με τον Hari Simran Singh Khalsa, το Guru Ram Das Ashram, το πρώτο κέντρο της Κουνταλίνι Γιόγκα στην Ελλάδα.

  Είναι μέλος της Ακαδημίας των Εκπαιδευτών Δασκάλων του KRI -Kundalini Research Institute “Academy of Trainers” και εκπαιδεύει δασκάλους στο Επίπεδο 1 και 2.

  Διδάσκει θεματικά workshops γιόγκα, διαλογισμού και retreats.

  Πιστοποιημένη στη γιόγκα για εγκύους και παιδιά.

  Σε ατομικές συνεδρίες προσφέρει τo «Spiritual Fitness» & τo «Healing Hands»

  Αναπτύσσει το project του Spiritual Theatre.

  Έχει τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή «Stress Free Zoe»

  Διδάσκει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στα ελληνικά, αγγλικά και ιταλικά.

  https://www.facebook.com/marinamardev.ktisti

  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΙΠΗΡΑΣ                    

  Ο Αναστάσιος Τσίπηρας είναι Χειρουργός Οδοντίατρος και  με γνώμονα την Ολιστική πραγματικότητα της υγείας, εξασκεί την Χειρουργική Στόματος, την Εμφυτευματολογία και την επιστήμη της Οδοντιατρικής σε όλο το φάσμα της.

  Την κλασσική ιατρική  του εκπαίδευση πάντα συνόδευε το ενδιαφέρον του για την μεταφυσική και την αυτογνωσία, με αποτέλεσμα να στραφεί από νωρίς στον Εσωτερισμό και τις Ενεργειακές Θεραπείες.

  Πέρα από τις οδοντιατρικές του υπηρεσίες, ασκεί Ολιστικές μεθόδους θεραπείας, όπως ο Βελονισμός, η Ομοιοπαθητική και διάφορα ενεργειακά θεραπευτικά συστήματα, με το Reiki και την Ενεργονοητική Θεραπεία να αποτελούν σταθμό, τόσο στις θεραπευτικές εφαρμογές του, όσο και στην προσωπική του εξέλιξη.

  Στο κομμάτι της έρευνας, ερευνά σε πρακτικό επίπεδο τους τρόπους με τους οποίους διαφορετικές ειδικότητες της κλασσικής Ιατρικής μπορούν να συνδυαστούν με την Ενεργειακή Θεραπεία και αρχαίες μεθόδους φυσικής ίασης.

  Είναι συγγραφέας των εξής βιβλίων: “Η Τέχνη της Αναπνοής”, “Οι Θεραπευτικές Δυνάμεις του Ήλιου”, “Τα 12 Βήματα για να κόψεις το κάπνισμα” και “Επιστροφή στο Σώμα”.

  Παραδίδει βιωματικά σεμινάρια Εσωτερισμού, Reiki, Ενεργονοητικής Θεραπείας και άλλα.

  https://www.facebook.com/tasos.tsipiras

  ΤΙΛΑΣΑ ΔΙΓΕΝΗ

  Online Feng Shui, Holistic Architect, Metamorphosis Consultant

  Η Τιλάσα Διγενή  δημιούργησε την online μέθοδο “Tilasa Feng Shui ” όπου το Interior Design συναντά το Feng Shui. Είναι ένας συνδυασμός τριών πυλώνων της σύγχρονης δυτικής και της παραδοσιακής ανατολικής επιστήμης:

  τo «Interior Architectural Design», το γεω-θεραπευτικό «Feng Shui» χωρίς κτιριακές αλλαγές και το «metamorphosis consulting».

  Αποστολή της είναι να σε εμπνεύσει, να σε καθοδηγήσει να μεταμορφωθείς και να δημιουργήσεις χώρους χαράς ώστε να νιώσεις ερωτευμένος με τη ζωή σου ξανά.

  https://www.facebook.com/fengshui.tilasa.gr

  ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΚΛΑΡΝΕΤΑΤΖΗ     

  Η Διονυσία Κλαρνετατζή είναι πτυχιούχος πανεπιστημίου ιστορίας, Δασκάλα Ενεργειακών και Εναλλακτικών Συστημάτων Θεραπείας, Αυτογνωσίας και Πνευματικής εξέλιξης. Από το 2002 διδάσκει στη Σχολή Ρέικι, Αχαρνές αλλά και σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και του Εξωτερικού. Μαζί με το στενό της Φίλο, Δάσκαλο και Συνεργάτη Γιώργο Μυλωνά εκδίδει τα περιοδικά Reiki Time, Angel’s Voice και Ελ Γαία και διοργανώνει το Ετήσιο Φεστιβάλ Ρέικι, ενώ συγχρόνως αποτελεί και Ιδρυτικό Μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ρέικι.

  https://www.facebook.com/dionkl

  ΡΑΔΑΜΑΝΘΥΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ    

  O ἠθοποιὸς καὶ πανεπιστημιακὸς δάσκαλος Ραδάμανθυς Ἀναστασάκης αποτελεί μαζί με την Ευρυνόμη Αικ. Γαβρά την ψυχή του ΙΔΕΟΘΕΑΤΡΟΥ: ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ – ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ, το οποίο δημιουργήθηκε το 1991. Το ΙΔΕΟΘΕΑΤΡΟΝ εἶναι ἐκπαιδευτικός – θεατρικός – ἐκδοτικὸς ὀργανισμὸς ποὺ ἔχει ὡς βασικὸ σκοπὸ τὴν παρουσίαση τῆς Πνευματικῆς Παραδόσεως τῆς Ἀρχαίας Ἑλλάδος, μέσῳ τῆς Τέχνης καὶ εἰδικῶν ἐκπαιδευτικῶν προγραμμάτων ἀρχαίας ἑλληνικῆς γλώσσας, φιλοσοφίας καὶ εἰδικῶν ἐκδόσεων.

  Ἡ Εὐρυνόμη – Αἰκ. Γαβρᾶ εἶναι διευθύντρια τοῦ πρώτου Σχολείου ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ γιὰ ἐνήλικες καὶ παιδιά ποὺ ἵδρυσε τὸ Κέντρον Διδασκαλίας ‘Αρχαίας Ἑλληνικῆς Γλώσσας, Φιλοσοφίας καὶ Τέχνης ΙΔΕΟΘΕΑΤΡΟΝ. Εἶναι δικηγόρος, μεταφράστρια ἀρχαίων καὶ ὑποψήφια διδάκτωρ τῆς φιλοσοφικής σχολῆς τοῦ Παν/μίου Ἀθηνῶν. Ἀπό τὸ 2003 ἔχει ἀναλάβει τὴ διεύθυνση τοῦ φιλοσοφικοῦ περιοδικοῦ ΙΔΕΟΘΕΑΤΡΟΝ. Ἔχει ἰδιαιτέρως ἀσχοληθεῖ μὲ τὴν ἀρχαία ἑλληνική γλῶσσα καὶ φιλοσοφία καὶ ἐκπονήσει μελέτες καὶ μεταφράσεις ἀρχαίων ἑλληνικῶν κειμένων.

  https://www.facebook.com/ideotheatrongr