fbpx
the art of living logo

Η Tέχνη της Zωής είναι ένα μονοπάτι προσωπικής εξέλιξης. Είμαστε συν-δημιουργοί της πραγματικότητάς μας και η ζωή μας παίρνει τη μορφή που εμείς της δίνουμε.

Μαζί δημιουργούμε τη ζωή των ονείρων μας, αποτυπωμένη με σχήματα και χρώματα, ήχους και μουσικές, χορευτικά βήματα και αναπνοές, ανασύροντας την εσωτερική αλήθεια που οδηγεί στην χαρά και τη δημιουργία. Μαζί εστιάζουμε τον φακό μας στην ομορφιά της ζωής, της δικής σας ζωής και θυμόμαστε από την αρχή την αρχαιότερη τέχνη, την τέχνη της ζωής.

Scroll to Discover
back to top

PHOTO COACHING

Το Coaching είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο τις τελευταίες δεκαετίες διότι εστιάζει στο εδώ και τώρα περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο προσωπικής ανάλυσης και ανάπτυξης. Και ποια τέχνη, απ’ όλες, είναι περισσότερο εστιασμένη στο εδώ και τώρα; Ποια τέχνη δεν αποθεώνει πιο εκφραστικά τη δυναμική της στιγμής, από εκείνη της φωτογραφίας;

Από την ενδιαφέρουσα και γόνιμη αλληλοεπίδραση αυτών των δύο δημιουργήθηκε η ιδέα του Photo Coaching. To Photo Coaching διατηρεί την ανεξαρτησία και την έμπνευση των δύο αρχικών μερών, συνδυάζοντας και αξιοποιώντας ιδανικά και αρμονικά αυτή τη μοναδική, μαγική αρχή που τα ενώνει αναπόδραστα, την αρχή του εδώ και τώρα. Πώς συμβαίνει αυτό; Αποτυπώνοντας τη στιγμή και αξιοποιώντας τη στιγμιαία αυτή αποτύπωσή, ως αυτογνωσιακό μέσο, για να προσεγγίσουμε με γνήσιο ενδιαφέρον την εσωτερική μας δυναμική, που παραμένει άθικτη και μας περιμένει να την ανακαλύψουμε και να συνδεθούμε μαζί της εκ νέου. Και τα θαύματα αρχίζουν!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ

Το εργαστήριο “Φωτογραφίζοντας τα όνειρά μου” δημιουργήθηκε λόγω αγάπης μας για τη φωτογραφία και την προσωπική ανάπτυξη. Αποφασίσαμε να συνδυάσουμε τη φωτογραφία με τη δημιουργία του ονείρου, την αγάπη για τη φύση, τη θεραπεία μέσω της τέχνης και την παρουσία στο εδώ και τώρα.Η θεραπευτική φωτογραφία περιλαμβάνει λήψη, ανάλυση και χρήση φωτογραφιών με σκοπό την προσωπική αυτογνωσία και εξέλιξη, είτε γίνεται συνειδητά είτε ασυνείδητα. Δημιουργώντας, εξερευνώντας και παρατηρώντας ενεργά τις φωτογραφίες σας, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας και το πώς βλέπετε τον κόσμο.

Μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους η φωτογραφία επηρεάζει θετικά την υγεία μας, είναι:

  • Μας επιτρέπει να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας
  • Μας βοηθάει να επικεντρωθούμε σε θετικές εμπειρίες ζωής
  • Μας δίνει τη δυνατότητα επίτευξης ενισχυμένης αυτοεκτίμησης και ταυτότητας
  • Η καλλιτεχνική αυτο-έκφραση μπορεί να συμβάλει στη διατήρηση ή την ανοικοδόμηση μιας θετικής ταυτότητας
  • Η τέχνη συμβάλει στη διαχείριση του άγχους μειώνοντας τα επίπεδα της κορτιζόλης, της ορμόνης του στρες

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΝ:

– Θέλετε να πραγματοποιείτε τα όνειρά σας.- Να συντονίζεστε με τη χαρά σας.- Να ανακαλύψετε την αποστολή και το νόημα της ζωής σας.- Αγαπάτε την ομορφιά και θέλετε να παρακολουθείτε τις απαντήσεις της εσωτερικότητάς σας στο εξωτερικό σας περιβάλλον.- Θέλετε να ενσωματώσετε μια δημιουργική δραστηριότητα ευεξίας με καθημερινή άσκηση.

– Είστε περίεργοι για το πώς ανταποκρίνεται η συναισθηματική σας ζωή στις εικόνες.

– Θέλετε να χαλαρώσετε και να τραβήξετε την προσοχή σας από τον συναισθηματικό σας πόνο.

– Θέλετε να εστιάσετε σε αυτό που αγαπάτε στη ζωή σας αντί για αυτό που σας ταλαιπωρεί.

– Θέλετε να μοιραστείτε τη φωτογραφία σας με άλλους ή / και να παρακολουθείτε τον εσωτερικό σας κόσμο μέσω φωτογραφιών.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας
και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
   «Από όλα τα μέσα έκφρασης, η φωτογραφία είναι το μόνο που ακινητοποιεί μια συγκεκριμένη στιγμή στο χρόνο.»
  _Ανρί Καρτιέ-Μπρεσόν

  «Τραβάμε φωτογραφίες για να καταλάβουμε το νόημα της ζωής μας!» _Ralph Hattersley