the art of living logo

Η Tέχνη της Zωής είναι ένα μονοπάτι προσωπικής εξέλιξης. Είμαστε συν-δημιουργοί της πραγματικότητάς μας και η ζωή μας παίρνει τη μορφή που εμείς της δίνουμε.

Μαζί δημιουργούμε τη ζωή των ονείρων μας, αποτυπωμένη με σχήματα και χρώματα, ήχους και μουσικές, χορευτικά βήματα και αναπνοές, ανασύροντας την εσωτερική αλήθεια που οδηγεί στην χαρά και τη δημιουργία. Μαζί εστιάζουμε τον φακό μας στην ομορφιά της ζωής, της δικής σας ζωής και θυμόμαστε από την αρχή την αρχαιότερη τέχνη, την τέχνη της ζωής.

Ακολουθήστε μας:

Δευτέρα – Σάββατο 09.00 – 22.00

back to top

ΕΛΕΝΗ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ

4D Dream Coach, Photo Coach, Photographer

«Μου αρέσει να ονειρεύομαι και πιστεύω στις άπειρες δυνατότητες του ανθρώπου. Επιθυμώ να εξελίσσομαι και να συντονίζομαι στη συχνότητα της Αγάπης, ανεξάρτητα από τις προκλήσεις της ζωής. Αγαπάω τα ταξίδια κάθε είδους, τόσο τα ενδοσκοπικά στον εαυτό μου όσο και σε όλο τον πλανήτη».

Η Ελένη εργάζεται ως 4D Dream Coach και Photo Coach. Μέσα από μια μακροχρόνια πορεία στην αυτογνωσία και την προσωπική εξέλιξη, εξειδικεύτηκε στο Life Coaching, το Art Therapy και το 4D Dream Coaching. Ως αποτέλεσμα αυτής της αναζήτησης και εκπαίδευσης, καταφέρνει να πραγματοποιεί συνεχώς τα όνειρά της σε κάθε τομέα της ζωής της και αυτή την εμπειρία θέλει να τη μοιράζεται με τους συνανθρώπους της. Επίσης, συνδυάζει την αγάπη της για την προσωπική εξέλιξη, την επίτευξη του ονείρου και της χαράς με τη φωτογραφία. Ξεκίνησε τα πρώτα βήματά της στη φωτογραφία ως παιδί και συνεχίζει να εξελίσσεται ως φωτογράφος.

Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία, Σκηνοθεσία και Marketing Μanagement. Εργάστηκε περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο της διαφήμισης και του Internet, συνδυάζοντας τη γνώση και την εμπειρία της στο χώρο της επικοινωνίας. Έχει συνεργαστεί με πολλές, μικρές και μεγάλες εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες, δημιουργώντας την παρουσία τους στο internet, εξελίσσοντας και προωθώντας τις δραστηριότητές τους και πραγματοποιώντας τα επαγγελματικά τους όνειρα.

Έχει δημιουργήσει μαζί με την Έλενα Στάμου την εθελοντική ομάδα Share, Love, Travel, ένα κίνημα εθελοντών που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και προσφέρουν το χρόνο και τις γνώσεις τους σε συνανθρώπους μας σε όλο τον κόσμο. Σχεδιάζουν και εφαρμόζουν εκπαιδευτικά και πολιτιστικά προγράμματα, καθώς και προγράμματα υποδομής σε απομακρυσμένες κοινότητες που χρειάζονται υποστήριξη.

Για τη φωτογραφία

«Η φωτογραφία για μένα είναι ένα συναίσθημα. Από μικρή είχα μια κάμερα στο χέρι και κατέγραφα τις στιγμές της ζωής μου για να τις διατηρήσω στο χρόνο. Αργότερα προσπαθούσα ν’ αποτυπώσω το φως, τις σκιές, τη φύση και τα παράξενα σχήματα. Όταν συνάντησα το φωτογράφο Νίκο Οικονομόπουλο, η οπτική μου άλλαξε και άρχισα να τραβάω στιγμές στους δρόμους, διαφορετικούς πολιτισμούς και όλα όσα ένιωθα ότι είχαν αισθητικό ενδιαφέρον ή συναισθηματική μορφή. Έχω την ανάγκη να περιπλανηθώ και να παρατηρήσω και η κάμερα μου είναι ο τρόπος μου να το κάνω. Περιπλανιέμαι σε διάφορες χώρες και αποτυπώνω στιγμιότυπα της γης και των ανθρώπων της.»

H φωτογραφία για μένα είναι ο καλύτερος τρόπος να ζω στο «εδώ και τώρα».

Η φωτογραφία μου δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να «κοιτάζω» τον έξω κόσμο αλλά και τον εσωτερικό μου εαυτό. Αυτό που αγαπώ γενικότερα στη ζωή, είναι να εξερευνώ τον κόσμο μας, να ανακαλύπτω και να βιώνω νέες εικόνες και εμπειρίες, μέρη, γεύσεις, μυρωδιές, ανθρώπους, μουσική, φύση και τελικά τον εαυτό μου.»

+30 6944 782329
eleniangelidou@gmail.com
follow me: