the art of living logo

Η Tέχνη της Zωής είναι ένα μονοπάτι προσωπικής εξέλιξης. Είμαστε συν-δημιουργοί της πραγματικότητάς μας και η ζωή μας παίρνει τη μορφή που εμείς της δίνουμε.

Μαζί δημιουργούμε τη ζωή των ονείρων μας, αποτυπωμένη με σχήματα και χρώματα, ήχους και μουσικές, χορευτικά βήματα και αναπνοές, ανασύροντας την εσωτερική αλήθεια που οδηγεί στην χαρά και τη δημιουργία. Μαζί εστιάζουμε τον φακό μας στην ομορφιά της ζωής, της δικής σας ζωής και θυμόμαστε από την αρχή την αρχαιότερη τέχνη, την τέχνη της ζωής.

Ακολουθήστε μας:

Δευτέρα – Σάββατο 09.00 – 22.00

Scroll to Discover
back to top
Zanzibar-2021

Ζανζιβαρη 14-26 Ιουλιου 2021

Η Ζανζιβάρη, ή αλλιώς, το “Νησί των Μπαχαρικών”, είναι ένα σύμπλεγμα νησιών στον Ινδικό Ωκεανό, απέναντι από τις ακτές της Τανζανίας.
Μία από τις παλιότερες και μεγαλύτερες ζώνες ελεύθερου εμπορίου του κόσμου, γνώρισε πολλούς κατακτητές κι αφομοιώνοντας τον πολιτισμό τους δημιούργησε τη δική της, ιδιαίτερα πολυδιάστατη κουλτούρα. Είναι μια περιοχή ευλογημένη, μεγάλης φυσικής ομορφιάς, με ονειρικές παραλίες και εξωτικά τοπία, με πλούσια υποβρύχια ζωή και εντυπωσιακούς κοραλλιογενείς υφάλους.

Συλλέγουμε εικόνες, ιδέες και εμπειρίες, μυρωδιές και ήχους, γινόμαστε ένα με τη φύση, ζούμε την καθημερινότητα των ανθρώπων, συμμετέχουμε στις γιορτές τους, μαγειρεύουμε και τρώμε μαζί τους, μοιραζόμαστε τα όνειρά μας και ονειρευόμαστε μαζί τους! Κάνουμε διαλογισμό και γιόγκα στη φύση, στην παραλία, τριγυρίζουμε ξυπόλητοι στην άμμο, πηγαίνοντας από χωριό σε χωριό, φωτογραφίζουμε τις στιγμές και την απαράμιλλη ομορφιά του τοπίου και της καθημερινής ζωής των ανθρώπων.

Ένα μαγικό ταξίδι στο σμαραγδένιο νησί της ανατολικής Αφρικής με συνταξιδιώτες που μοιραζόμαστε το κοινό πάθος για την ανακάλυψη τόπων και πολιτισμών, την επαφή με ανθρώπους μέσα απο την φωτογραφική κάμερα και το λόγο.

Ταξιδεύουμε σαν ατίθασες ψυχές, συλλέγοντας εικόνες, ιδέες και εμπειρίες, μυρωδιές και ήχους γινόμαστε ένα με τη φύση, ζούμε την καθημερινότητα των ανθρώπων, συμμετέχουμε στις γιορτές τους, μαγειρεύουμε και τρώμε μαζί τους, μοιραζόμαστε τα όνειρά μας και ονειρευόμαστε μαζί τους!
Βγαίνουμε έξω από το “comfort zone” μας, βιώνουμε το ταξίδι ως μια εμπειρία που μας εξελίσσει, μαθαίνουμε, ανακαλύπτουμε και γνωρίζουμε καλύτερα τον εαυτό μας.
Το ταξίδι είναι χωρίς αμφιβολία ο πιο γρήγορος και ευχάριστος τρόπος για μα εξελιχθεί κάποιος προσωπικά και να δώσει έμπνευση στη ζωή του.

Travel Live Free

To Travel-Live Free είναι μια κοινότητα, μια ομάδα ταξιδευτών που ζουν στη διασταύρωση βαθύτερων ταξιδιωτικών εμπειριών και φροντίζουν τον πλανήτη μας και τους ανθρώπους του.
Ένα κίνημα ταξιδιωτών, των οποίων οι αποφάσεις είναι ταυτόχρονα για δικό τους όφελος και για το καλό των άλλων.

Ταξιδεύουμε ομαδικά, έχοντας γνώση και εμπειρία για το μέρος που πάμε, χωρίς δεσμευτικό πρόγραμμα και χρονοδιάγραμμα, δίχως «περιττές» ανέσεις κι ευκολίες, ανοιχτοί στο απρόοπτο, την έκπληξη, το καινούργιο, που σε φέρνουν κοντύτερα σε τόπους κι ανθρώπους διαφορετικούς, συμβάλλοντας αποφασιστικά στο να γνωρίσεις καλύτερα όχι μόνο τον κόσμο αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό.

Περιπλανιόμαστε και ζούμε, αναπνέουμε και ερωτευόμαστε κάθε μέρος που γνωρίζουμε και ζούμε όπως οι ντόπιοι σε κάθε χώρα που πηγαίνουμε.
Ταξιδεύουμε σε προορισμούς που έχουν ιστορίες να διηγηθούν, εικόνες να γεμίσουν την καρδιά μας, ανακαλύπτοντας κρυμμένες ομορφιές και ωραίους ανθρώπους.

Το ταξιδι ειναι χωρις αμφιβολια ο πιο γρηγορος και ευχαριστος τροπος για να εξελιχθει καποιος προσωπικα και να δωσει εμπνευση στη ζωη του.

 • Γνωρίζουμε τον κόσμο, τους πολιτισμούς, διαφορετικές φιλοσοφίες και τρόπους ζωής.
 • Ερχόμαστε σε επαφή με νέες γεύσεις, μουσικές και έθιμα.
 • Αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα και δυναμώνουμε την ευγνωμοσύνη και την
  ενσυναίσθησή μας.
 • Μαθαίνουμε να μοιραζόμαστε και κάνουμε νέους φίλους σε όλο τον κόσμο και αποδεχόμαστε την παροδικότητα.
 • Ζούμε τη στιγμή και το παρόν. Αποτυπώνουμε τις εικόνες με το φακό μας, σταματάμε να μυρίσουμε τα λουλούδια, απολαμβάνουμε την ανατολή μέσα σε μια ξύλινη βάρκα πλέοντας δίπλα σε δελφίνια.
 • Δοκιμάζουμε νέες εμπειρίες, εξερευνούμε νέες ιδέες, σκέψεις και όνειρα. Γινόμαστε πιο θαρραλέοι.
 • Ανοίγει η οπτική μας, υιοθετούμε νέα φιλοσοφία ζωής και μαθαίνουμε να ζούμε με λιγότερα υλικά αγαθά. Συλλέγουμε εμπειρίες αντί για πράγματα.
 • Βγαίνουμε από το comfort zone μας, αντιμετωπίζοντας το άγνωστο και τους φόβους μας, τις αδυναμίες μας και ενισχύουμε την αυτοπεποίθησή μας και την αυτογνωσία μας.
 • Ανακαλύπτουμε την εσωτερική μας δύναμη Μαθαίνουμε να είμαστε ανεξάρτητοι και να απολαμβάνουμε την ελευθερία μας.
 • Γινόμαστε πιο αυθόρμητοι και ανακαλύπτουμε ξανά το παιδί μέσα μας.
 • Γινόμαστε δημιουργικοί, ευέλικτοι και μαθαίνουμε νέες δεξιότητες και γλώσσες.
 • Μαθαίνουμε να σεβόμαστε τη φύση και τα ζώα.
 • Περπατάμε και ασκούμαστε περισσότερο, μαθαίνουμε να προσανατολιζόμαστε.
 • Μαθαίνουμε να αγαπάμε περισσότερο τον εαυτό μας, να τον εμπιστευόμαστε και να τον φροντίζουμε.
 • Απολαμβάνουμε την ηρεμία της στιγμής και διώχνουμε κάθε άγχος.
 • Ανοίγει η καρδιά μας Μαθαίνουμε να παίρνουμε ρίσκα, να εξασκούμε την υπομονή μας και γινόμαστε πιο αποφασιστικοί.
 • Μαθαίνουμε να ονειρευόμαστε.
 • Μαθαίνουμε πως όταν θέλουμε κάτι πολύ, γίνεται.
 • Ανακαλύπτουμε το νόημα της ζωής μας και την αποστολή μας.
 • Αποτοξινωνόμαστε από την τεχνολογία.
 • Δίνουμε πραγματικό χρόνο στον εαυτό μας.

Ειμαστε χαρουμενοι!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ